неделя, 22 юни 2008 г.

Най-новите ми опити във фотошоп

Тези неща пак ги правих, докато се чудех с какво да се занимавам, пишейки поредната тема ;), сиреч вчера и понеже си инсталирах picasa (след преинсталирането не си я бях сложила) и заради нея пак си поразгледах наличните снимки, така че отрких едни страхотни текстури, които бях сваляла от deviantart (този сайт го знам от Немеца). Както можете да видите текстурите са много добри. Общо взето всичките картинки са много лека смесица от някоя моя снимка с някоя текстура и почти нищо друго. Доста лесно стават, а са си ефектни (или поне аз така си мисля).



Първия Български Бутон за споделяне

Много весела карта на Щатите



Много весела карта, която открих преди малко докато си търсих информация за фибулите от врачанския музей, за които пиша в момента. На Събито много щеше да й хареса. (и къде по дяволите има и с ударение тук? все трябва да го пиша с и-кратко).

Първия Български Бутон за споделяне




Цветята, както и магаренцата, ги качвам, защото много си ги обичам, и искам като ми се ще да погледна нещо хубаво и цветно, нещо, което не е тъжно, да мога даже когато не съм си вкъщи да си ги погледкам само като си вляза в блога и погледна на етикета "цветя". Пък може и на още някой да му харесат, знам ли. Специално тази розичка съм я снимала в двора на НБУ докато мъкнех някаква огромна торба с книги. Слава богу там все пак има и специалност фотография, така че все пак никой не те гледа ненормално ако половин час клечиш да снимаш някое цвете. Свикнали са хората на такива гледки с една дума. ;)


Първия Български Бутон за споделяне

Мини картички с орнаменти

Това са няколко мини-картички, които си рисувах докато правих презентацията за Перперикон. Някак като нямаш нет, с който да се залисваш, започваш да си измисляш други занимавки, когато ти писне да се занимаваш с нещо. Не случайно винаги ми отнема толкова много време за да си свърша работата, за разлика от Мая, която не само че се хваща с по-малко неща от мен, но и много рядко се залисва, докато ги прави и затова винаги има много свободно време. Но пък постоянно ми идват разни идеи. Важното е в един момент да започна да ги осъществявам, но не ми е ясно кога ще стане това. Дотогава ще ви показвам разните занимавки, с които си убивам времето :)




Първия Български Бутон за споделяне