понеделник, 18 май 2009 г.

Бели цветя


Едни прекрасни цветя, на които не знам името, и с които градинката на музея в Преслав беше пълна. Разбира се, този път се сетих да ги кача и във flickr, исках и picassa да използвам, но връзката ми е толкова зле, че не успях да я заредя. 

Между другото, как се казват тези цветя?


Виж още цветя:

Първия Български Бутон за споделяне

Нов вид

Наскоро реших, че очите ми се уморяват повече от четене на светъл текст на тъмен фон, отколкото обратното, така че реших, въпреки че много си обичам тъмните фонове, да сменя фона на блога от тъмносив на бял. Покрай това ще ми се наложи да си измисля и по-приличен хедър, но засега ето какво се получи след 15 мин. пробване на цветове за текста и драскане с химикалка: 

Старият вид

Новият вид

Както се вижда, сложила съм и линк към arhitektura.bg, блог, който чета редовно, както и промених вида на старите връзки към ТрикСтудио (3k Studio) и Postrcrossing, за да с в тон с другите. Сайта на 3k Studio ще е готов всеки момент и изглежда супер, така че ще пиша като го пуснат. А картички не съм пращала толкова отдавна, че чак ме е срам, но това не значи, че няма да си оставя линка към проекта. Права ли съм за смяната на фона?

П. п.: RSS иконата също ще бъде сменена, но понеже пропуснах да я драсна заедно с другите, ще го направя някой друг път, тъкмо може и надписа ShamanS да си направя по-добре.

Първия Български Бутон за споделяне