понеделник, 22 септември 2008 г.

Хм, то имало някои интересни неща в стария блог, нищо че не го бях писала кой знае колко дълго...

Първия Български Бутон за споделяне

Нова песничка на Nightwish


Еха, нова песен на Nightwish, за която изобщо нямаше да науча скоро, ако не бях открила отново блога на tin4e (4етях си го още от едно време в стария ми блог в blog.bg, който ми отне страшно много време да открия, не знам точно защо, явно съвсем съм го забравила :) - The Islander. Радвам се, че попаднах на нея. Мисля, че е крайно време да го чуя този нов албум на Nightwish, в крайна сметка и преди музиката не я правеше Тара, тя само си пееше ;)

Първия Български Бутон за споделяне

22-ри септември


Някак приятно се чувства човек като види, че не само с чуждите празници трябва да се съобразяваме в интернет пространството. Все пак бях стигнала до един момент, в който знаех всичките западни празници и все още ми е много по-лесно да се сетя кога е Хелоуийн, отколкото някоя от Задушниците. Може би наистина е време да обърнем внимание и на нашите си празници и нашите си, български събития? Честно да си призная, никога не съм ги смятала за празници нито 6-ти, нито 22-ри септември. Преди си бяха просто дати от учебника по история. А 1-ви май и 9-ти септември бяха свързани с много шум из Сливен и много недоволстване и стари спомени за манифестации от страна на баба ми и дядо ми.
Все пак - честит празник на всички българи и дано да не се случи така, че вече да няма какво да празнуваме.

Първия Български Бутон за споделяне

Банер на 3k Studio

След половин час борба, най-накрая успях да докарам това. Бях сигурна, че знам как ще стане и затова ми се искаше да опитам. Най-трудно се оказа да кача снимката на място, от където ще може да си я изтегли каквото там я вижда. Радвам се обаче, че стана:

3kStudio

Остава и сайта да направят ;) Но пък идеята за сайта вече е готова, така че в най-скоро време ще бъде направен.

Първия Български Бутон за споделяне