сряда, 17 септември 2008 г.

Дипломната

Мисля, че най-накрая постигнах някакъв успех с дипломната. Най-накрая имам почти приличен план и дори започнах вече да пиша нещо съществено. Лошата новина е, че изникнаха още поне двайсетина книги, които трябва да намеря и да проверя, а още не съм започнала дори с тези, които имам вкъщи - все още чета нещата, които извадих от Народната библиотека и от библиотеката на НБУ. Честно казано, ме съмнява че ще успея да се вместя в срока, дори и като чета и пиша по цял ден както правя в момента. (е от време на време пиша и в блога - за почивка :)

Първия Български Бутон за споделяне

Вече можете да видите и най-новия ми списък в страничната лента с любими автори от deviantart. Надявам се да е интересно!

Първия Български Бутон за споделяне

Блогсреща

Току прочетох в един пост от някой от приятелите на Орлин, че е имало среща на блогъри в София. При това втора! А аз като четох блога на онази филипинка, която искаше да спечели филипинската награда за блогъри си мислех колко са напрад хората, а то явно и ние не сме чак толкова назад ;)

Първия Български Бутон за споделяне

Postcrossing

Току що видях от блога на Орлин, че postcrossing има ново лого за банер и си го сложих веднага и в двата блог. Може да го видите от дясно тук и отляво в блога за картички. Така че, хора, изпращайте картички! Преди малко си направих карта с местата, от които имам картички и се оказа, че не са никак много. Така че ще се радвам, ако някой реши да ми прати картичка от някъде. Нали знаете, че и аз пращам :)

Първия Български Бутон за споделяне