неделя, 25 януари 2009 г.

"Мравките" и Бернар Вербер

Едни приятел ми даде "Мравките", защото беше сигурен, че ще ми харесат. Е, аз по принцип трябва да пиша в момента, но още същата нощ след като си легнах я подхванах, за да видя как почва и си останах будна до последната страница или до към 5 и половина. И разбира се, на другия ден отидох в Booktrading и си взех всичко, което имаха на Вербер ;) Още не съм си намерила третата част за мравките, но мисля да започна "Танатонавтите" междувременно. Препоръчвам силно на всички, не само на любители на фантастиката! Страшно увлекателно е, особено като описва мравешките войни, а философските въпроси са си достатъчно интересни и все пак не чак толкова заплетени, че да се откажеш да им обръщаш внимание :). Иначе загадката с шесте клечки беше адски лесна. Обаче признавам, че другата с цифровите редици просто ме хвърли в тъч! С две думи - интересна и увлекателна книга, която пак бих прочела. (и 103 683-ти ми е любимец вече :)

  



Първия Български Бутон за споделяне

3 doors down - "Kryptonite"

Ето и песничката, която днес слушах поне 50 пъти, за да си наваксам, че не съм я слушала отдавна :)



Оказа се, че и на живо звучат яко:

Лошото е, обаче, че винаги съм си представяла вокала с дълга коса и мускули на шампион по шах...

Първия Български Бутон за споделяне

"Пропадане" на Чочо Владовски или "Дон Кихот" на Тангра

Днес се сетих да напиша текста на тази песен в leolyrics, защото много обичам докато ми вървят песните в winamp да си чета и текстовете, и направо си я свалих от един блог, където пък беше качено и клипче. А понеже честичко поствам каквото случам, ето го и него: 
(btw бая клипчета ще станат ако кача десетината песни, които въртя цял ден. Все пак имам класация и може след малко да видите top rated one :)

Първия Български Бутон за споделяне