сряда, 8 октомври 2008 г.

Невероятна фотография

 

 
Light Art Performance Photography - поредната гениална измишльотина на германците, която може да се постигне наистина само с тяхната прецизност и търпение. Снимките не да обработвани и са не са от различни кадри, а само един с голяма експозиция, специално проектирани осветителни тела, огромна доза изобретателност и много арт мислене. Гранбват съзнанието още с първия поглед!

Първия Български Бутон за споделяне

Едно сладко магаренце от Белоградчик

 
 
Забележете каква сладка физиономийка има и странна украска по гръбчето!

Първия Български Бутон за споделяне

Още интересни новинкиДокато си губех времето в нета, отвратена от факта, че всичко, което си мисля за измислено от мен в дипломната ми работа, рано или късно прочитам в някоя статия, издадена преди 20-тина години, попаднах на един сайт за новини, свързани с мобилни технологии - Mobile News, в който има невероятни неща в секцията бъдещи технологии, в която може да се намери какво ли не (и пак за някои неща съм чела едно време по книгите с научна фантастика ;). Ето моите най-любими:


Най-приятно - Домашно слънце. Точно в момента си мечтая за такова. Стаята ми е южна, но на първи етаж в една "дупка" и при това с много дървета. Никога няма слънце :(

Най-еко - Дървото на живота. И без това си мисля, че хиляда зарядни са тъпо нещо, а слънчевите батерии винаги са добре дошли :)

Най-важно - Квантов компютър. Ето това ще ни промени живота наистина. И дано да го видя - любопитна съм! Представете си личен квантов компютър! Направят ли го не само научната фантастика, а и приказките ще станат реалност... как? някой ден ще обяснявам ;)

Най-удобно - Скиорски ръкавици с Bluetooth - това вече е от секцията Джаджи (обичам я тази дума джаджи!) и си е напълно реално, при това в продажба. И всеки запален фен на зимните спортове ще го оцени (особено скиприте обаче, с тия щеки, които винаги се оплитат, когато телефона звъни!)

Най-тарикатско - Морски шах - ето това се казва разкрепостено мислене - пример за едно от хилядите простички неща, за които обикновените хора никога няма да се сетим... и изглежда страхотно :)

Първия Български Бутон за споделяне

Една джаджа, която ще си купя някой ден...

...когато започна да печеля толкова пари, че да си купувам скъпи неща само за мъничко удобство и много гъзария ;) ... или ако цените им паднат тотално след година-две? 

Това е tablet PC от Fujitsu и ако на някой му е интересно може да види характеристиките тук. Мен лично ме привлича с дизайн, удобство - пред това лаптоп-ът е все едно настолен компютър, и разбира се просто защото винаги трябва да си харесам нещо различно ;) ... и скъпо разбира се!

Първия Български Бутон за споделяне