вторник, 18 ноември 2008 г.

Една песен с Анет, която харесвам

Pain with Anette Olzon- Follow me
Та тя си говори с останалите от Nightwish на английски все пак (това май го допълних просто защото от всички песни с нея, само Eva горе долу ми харесва, другите са добре ако е беквокал на Марко, какво да направя!)

Първия Български Бутон за споделяне

Овчици


Едни овчици, които Мая е снимала докато обикаляла около Сапарева баня по повод дипломната работа. Много обичам овчици!

Първия Български Бутон за споделяне

Nightwish - Moondance

Това е друг любим инструментал на Nightwish:
Докато търсех горното видео попаднах и на невероятен кавър на пиано, страшно ми хареса, макар че оригиналът си е оригинал. Ето и пиано версия на Amaranth, която също много ми харесва: 


Първия Български Бутон за споделяне

фитнес - продължение

Между другото във фитнеса имаше някои много полезни уреди - особено за голямото ми дупе и крачета ;) Сега усещам как ме болят разни местенца, но утре ще се види колко ще е. Все пак едва ли ще е като след първото тай-бо.

Първия Български Бутон за споделяне

За първи път отидох на фитнес!

И не си промених особено много мнението, а именно - ужасно скучно е! Трябва да се правят такива едни дълги дълги почивки, че ме хваща съклета направо. То ясно ми е, че има логика в това и даже в момента усещам как утре ще боли това и онова, обаче не е удоволствие. Я една хубава аеробика или тай-бо или нещо от сорта - скачаш, потиш се и нямаш дъх накрая, обаче като свършиш и такава енергия те напира, че няма накъде, а докато си играеш и си в такт с музиката, просто си е кеф! Но то и затова в Спартак трябва да си запазваш място предварително иначе не можеш да се доредиш, а тук бяхме само трите с Мая и Деси (което си има някои много хубави предимства). Е, те малко ме взеха на подбив по едно време. Аз си знам, че съм някакво ненормално изключение никога да не съм ходила на фитнес и да не ги знам уредите кой как и кога и по какъв начин се използва, ама те взеха да ми обясняват и упражнения, които си ги има в аеробиката и тях поне си ги знам, все едно за първи път ги виждам. Така де, не съм чак толкова зле! Обаче наистина е толкова по-лесно да се отиде на фитнес - не бързаш като идиот да стигнеш на време, не се блъскаш с всички в съблекалнята, няма кой да те гледа колко си зле... просто идилия! Само да не беше толкова скучно. Истината е, че все пак като ходиш с някой е доста по-приятно. Аз откакто завършшихме училище и вече не можехме да ходим със Стаси (която беше страшна като стане дума да ми даде малко зор, а и да ме запали по нещо), изкарах няколко години почти все сама насам натам и е доста гадничко. Вярно се запознаваш с някое и друго момиче понякога, но мен не ме бива много в тия неща, а и сменях местата. Сега е по-готино - Силвия ме заведе на тай-бо (където се оказа, че момичето, което го води е същата, при която ходех и едно време, сиреч преди четири години горе-долу и между другото не бях много зле - изобщо не ми направи забележка или нещо такова, докато едно момиче се скъса да й обяснява кое как се прави), а днес пък на фитнес с Мая и Деси. Друго е като има с кого да си поговориш. 

Първия Български Бутон за споделяне

Тази нощ-звездопад!

Добре, че е "Шоколадче", да ми напомни за Леонидите, които съвсем бях забравила, предвид, че отдавна вече списание Андромеда е отживелица в моя живот и няма нищо, което да ми напомня за разните небесни събития. Така да се каже, забила съм поглед надолу и изобщо не ми остава време да вдигна глава и да позяпам в празното пространство ;) Леонидите са ми много любими, първо защото никога не съм ги виждала в действителност, второ, защото са голям и интересен поток, и най-вече, защото оптически са свързани със зодиакалния ми знак, което едно време значеше мноого :) (срв. Леониди с Лео - Лъв). Ако случайно имате изглед към небето без да мръзнете в студените вече нощи (аз от вкъщи даже и късче небе не виждам), погледайте в следващите няколко нощи и после ми пишете да кажете как е, става ли?

Първия Български Бутон за споделяне

Велико макро


Имам един любим албум в Flickr, който следя от известно време и който ме грабна най-вече с невероятните снимки на цветя, отразени в капки, но днес се появи и това удивително малко животинче, по което ми отекоха очите. Иначе нямам идея точно каква буба е, но е много сладко, да не говорим за снимката, дело на Lord V. Самата снимка можете да видите тук, а всички останали - като натиснете на името на фотографа. 

Първия Български Бутон за споделяне

Нещо весело, което ми пратиха току щоИ сега ако не научат всички този телефон! Според мен това е някаква страшно хитроумна реклама ;)

Първия Български Бутон за споделяне