сряда, 8 октомври 2008 г.

Още интересни новинки



Докато си губех времето в нета, отвратена от факта, че всичко, което си мисля за измислено от мен в дипломната ми работа, рано или късно прочитам в някоя статия, издадена преди 20-тина години, попаднах на един сайт за новини, свързани с мобилни технологии - Mobile News, в който има невероятни неща в секцията бъдещи технологии, в която може да се намери какво ли не (и пак за някои неща съм чела едно време по книгите с научна фантастика ;). Ето моите най-любими:


Най-приятно - Домашно слънце. Точно в момента си мечтая за такова. Стаята ми е южна, но на първи етаж в една "дупка" и при това с много дървета. Никога няма слънце :(

Най-еко - Дървото на живота. И без това си мисля, че хиляда зарядни са тъпо нещо, а слънчевите батерии винаги са добре дошли :)

Най-важно - Квантов компютър. Ето това ще ни промени живота наистина. И дано да го видя - любопитна съм! Представете си личен квантов компютър! Направят ли го не само научната фантастика, а и приказките ще станат реалност... как? някой ден ще обяснявам ;)

Най-удобно - Скиорски ръкавици с Bluetooth - това вече е от секцията Джаджи (обичам я тази дума джаджи!) и си е напълно реално, при това в продажба. И всеки запален фен на зимните спортове ще го оцени (особено скиприте обаче, с тия щеки, които винаги се оплитат, когато телефона звъни!)

Най-тарикатско - Морски шах - ето това се казва разкрепостено мислене - пример за едно от хилядите простички неща, за които обикновените хора никога няма да се сетим... и изглежда страхотно :)

Първия Български Бутон за споделяне

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ако темата ви интересува и имате какво да кажете по въпроса, моля, не се колебайте! Ще ви бъда много благодарна за оказаното внимание!