събота, 21 юни 2008 г.

за презентацията, заради която не спах една нощ

Ето какви майли получих по повод на тази презентация, защото след загубения ден и половина да я пиша реших, че не искам да се изтъпаня пред трите ни курса и да я разказвам:

От: "Rossitsa Gicheva"
Относно: Re: prezentaciq i tekst za putuva6tiq seminar v Kurdjali
До:
Изпратено на: Четвъртък, 2008, Юни 19 02:29:52 EEST

Презентацията Ви е повече от прекрасна, Ани, както и снимките! Толкова е жалко, че няма да дойдете! А може ли аз да я презентирам вместо Вас? Можете да оставите снимките в 406 І корпус, на секретарката на Департамент Средиземноморски и източни изследвания - Звезделина Георгиева, ако не ме намерите. Ще Ви бъда много благодарна, защото сте майстор-фотограф. Ако ги ползвам за публикация, ще Ви посоча като автор на фотографиите. Благодаря Ви много!
Ваша, РГ

и после:

Подател: Rossitsa Gicheva
До: Анна Димитрова
Относно: Re: Re: prezentaciq i tekst za putuva6tiq seminar v Kurdjali
Дата: Събота, 2008, Юни 21 00:12:21 EEST

Благодаря Ви, Ани!Оставих на колегите Ви да гледат презентацията Ви, докато бях надиректорски съвет, по време на семинара. Те казаха, че много са яхаресали - както и аз много я харесах.С нетърпение чакам снимките :)))!Успех на всички университетски сесии Ви желая!
Ваша,Р Гичева

Как да не се зарадва човек като му пишат такива майли?

Първия Български Бутон за споделяне

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ако темата ви интересува и имате какво да кажете по въпроса, моля, не се колебайте! Ще ви бъда много благодарна за оказаното внимание!