петък, 17 октомври 2008 г.

Ами записах се!

Беше свързано с много търчане насам-натам (предполагам, че ако скоро не сложат асансьори в НБУ ще отслабна - особено както нашите лекции са си все на 7-мия етаж - има табелка, че забавянето е заради фирмата-доставчик ;) . Обаче се получи и това си е. Радвам се че стана, макар че сега предстои голямата борба да си учим само траколожките предмети, а не пак да ми натресат хиляда изпита за съвременно изкуство... но какво да се прави като никой не ще да я учи тая пуста Тракия. Обаче ми олекна, което значи че наистина е трябвало да запиша. Сега ми се иска да си довърша дипломната и да я предам - съвсем малко ми остана все пак, а след това да почна да пиша всичките тия неща, които си намислих докато пишех цял месец вкъщи :) Утре отивам в Сливен и съм си приготвила още няколко статии по моите въпроси. Преглеждам ги и тях, дооправям си текста, добавям изображенията и предавам! 

Приятна събота и неделя!

Първия Български Бутон за споделяне

2 коментара:

  1. честито Аничке :)
    радвам се , че се реши да го направиш , и вярвам , че ще намериш добър баланс м/у всичките ти задачки :)n

    ОтговорИзтриване
  2. мерси! утре съм на първите лекции! а междувременно не съм направила почти нищо по самата ми дипломна, въпреки че ми остава съвсем мъничко...:(

    ОтговорИзтриване

Ако темата ви интересува и имате какво да кажете по въпроса, моля, не се колебайте! Ще ви бъда много благодарна за оказаното внимание!