вторник, 13 януари 2009 г.

Кота 0 - концерт във Фенс - 12.01.2009

 
Най-накрая дългоочакваното събитие дойде. Събраха се толкова много хора, колкото рядко съм виждала във Фенс и все приятели и познати, всички нетърпеливи да ги чуят. Свириха много яко :) Аз лично страшно се изкефих, малко ги измъчихме на края, но мисля че ще ни простят, все пак много ги харесахме и затова искахме още :)

   

Първия Български Бутон за споделяне

6 коментара:

  1. Бях на концерта на Кота 0 и много се изкефих наистина, при положение,че не съм луд фен на тази музика, нито съм чувала за групата. Но тяхното представяне беше с перфектно качество на звука (не претендирам да съм специалист), както и със страхотно изпълнение на вокала. Няма да изпадам в подробности, но искам само да споделя, че в клуб FANS се усети онази енергия, която я има на големите концерти по стадионите, получена от скандиращата публика. Момчетата и единствената дама между тях пяха и свириха от сърце и това имаше поразителен ефект върху всички. Надявам се да ги слушаме и гледаме отново в най-скоро време.

    ОтговорИзтриване
  2. Знаеш ли колко ще се зарадват като разберат, че на концерта е имало и хора, които не са поканени? Общо взето всички бяхме поканени месец преди събитието и сме все приятели - все пак това им беше първия концерт и аз също мисля че го направиха страхотен :)

    ОтговорИзтриване
  3. Всъщност, бях индиректно поканена-с приятели, които бяха сред поканените. Но отидох не защото познавах хората от групата, а просто защото бях обещала. Искам да кажа, че нямах лично отношение...Като прибавим и факта, че изключително рядко посещавам такъв тип клубове, може да се каже, че съм доста впечатлена. Предполагам, че съм една от многото, присъствали в клуба. И то, не защото, останалите са били познати на някой от членовете на групата. Просто наистина ни грабнаха с изпълненията си, като се има предвид от какво количество музика сме заливани денонощно по радиа, ТВ и т.н.....За да задържи една група вниманието на хората в продължение на 2 ч в тесен, задимен клуб в най-студеното време на годината, и то в понеделник, значи наистина трябва да са добри.

    ОтговорИзтриване
  4. И ние самите не очаквахем ефекта, който се получи на живо! Трите фактора, баз които не може да се създаде подобно настроение, са публика, стабилен фронтмен и абсолютно некомерсиално желание за изява на каквато и да е сцена на всички от бандата (не че имам нещо против "Фенс", точно обратното). Публиката беше толкова надъхваща, че нямахме право да се изложим! После не можех да си махна сума ти време усмивката от лицето ( а и нямаше нужда :))) А и Лекушев (вукалчиту) беше в топ форма момчето ;))) Ще повторим! Stay tuned!

    Goran

    ОтговорИзтриване
  5. Аааа, чакаме и още как :) Даже вече сме ви намислили разни места ;) Така де, тая сцена във Фенс е малка за 6 души, да не говорим че заведението за малко да не ни стигне на всички, а аз лично следващия път ще доведа още хора, които искат да ви чуят! Добре че пускате малко клипчета в youtube ;)

    ОтговорИзтриване
  6. Значи изненадата от представянето във FANS е била всеобща!
    Аз считам, че групата има голям потенциал в лицето на младите надъхани музиканти както и в лицето на вокала Лекушев, който изглежда е създаден за сцена - такъв артистизъм при дебют е радкост.Той беше от основните фактори да ни задържи за толкова дълго време с интелигентните си майтапи и със своята духовитост.
    Така, че успех момчета!
    Нямаме търпение да ви гледаме отново!
    Ако с нещо можем да съдействаме за нова изява, сега е момента да споделите.

    ОтговорИзтриване

Ако темата ви интересува и имате какво да кажете по въпроса, моля, не се колебайте! Ще ви бъда много благодарна за оказаното внимание!