петък, 15 май 2009 г.

Разни съвпадения

Как може - отивам в Самоков да обикаляме музеи и църкви и веднага виждам постинг за музея в Самоков. Чета "Изворът" и на следващия ден виждам постинг за него. Някак ми е странно. Особено за книгата. Купих си я отдавна, но бях само я започнала и вчера се сетих за нея след като приключих с "Тъмните му материи" и ми се искаше пак някоя дебела книжка, вместо малките книжлета, които пък ми трябват по принцип и ме чакат подредени на бюрото. Работата е там, че такива съвпадения честичко ми се случват. И това озачава ли, че хич не ни е кой-знае колко разнообразно ежедневието? 


P.s.: На обяд Сашо точно обясняваше колко се е запалил по книгата, която чете в момента и познайте коя беше тя - "Изворът". Хмм, може и да е последното за днес?

Само да предупредя, че тия дни сигурно ще има проблеми с блога, защото някой е решил, че бълвам неподходящо съдържание. Дано скоро го оправят!

Първия Български Бутон за споделяне

2 коментара:

  1. Аз чета Тъмните му материи в момента ;) Почнах я преди Изворът, но направих кратка почивка.

    ОтговорИзтриване
  2. Ето - всички сме в матрицата!

    ОтговорИзтриване

Ако темата ви интересува и имате какво да кажете по въпроса, моля, не се колебайте! Ще ви бъда много благодарна за оказаното внимание!