понеделник, 18 май 2009 г.

Нов вид

Наскоро реших, че очите ми се уморяват повече от четене на светъл текст на тъмен фон, отколкото обратното, така че реших, въпреки че много си обичам тъмните фонове, да сменя фона на блога от тъмносив на бял. Покрай това ще ми се наложи да си измисля и по-приличен хедър, но засега ето какво се получи след 15 мин. пробване на цветове за текста и драскане с химикалка: 

Старият вид

Новият вид

Както се вижда, сложила съм и линк към arhitektura.bg, блог, който чета редовно, както и промених вида на старите връзки към ТрикСтудио (3k Studio) и Postrcrossing, за да с в тон с другите. Сайта на 3k Studio ще е готов всеки момент и изглежда супер, така че ще пиша като го пуснат. А картички не съм пращала толкова отдавна, че чак ме е срам, но това не значи, че няма да си оставя линка към проекта. Права ли съм за смяната на фона?

П. п.: RSS иконата също ще бъде сменена, но понеже пропуснах да я драсна заедно с другите, ще го направя някой друг път, тъкмо може и надписа ShamanS да си направя по-добре.

Първия Български Бутон за споделяне

2 коментара:

  1. Така, така! Бял фон с черни букви е по-лесен. Именно за това на архитектура бг има опция за бял фон. Не мисля, обаче, че някой я ползва. Но пък тук има повече за четене, така че може би е ок :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ами снимките май изглеждат по-добре на тъмен фон. Поне повечето от тях. Обаче и аз не ползвам функцията за бяло в Архитектурата :)

    ОтговорИзтриване

Ако темата ви интересува и имате какво да кажете по въпроса, моля, не се колебайте! Ще ви бъда много благодарна за оказаното внимание!