четвъртък, 22 май 2008 г.

за програмистите

Днес цял следобед (а сега продължавам) се занимавах с някакъв скрипт, за следния сайт (всъщност сайт не е точната дума струва ми се). Идеята е да направя същото нещо, но вече за съвсем друг обект. И честно казано установих, че да си програмист не си е работа и това е. Ако трябва по цял ден това да правя определено ще се побъркам. Ами че то всеки знак има значение! Даже и една буква да се смени и нищо не става...пълен ужас! Почвам да ги разбирам всичките вицове за програмисти вече :І. Но пък смея да твърдя поне, че сама успях да разгадая какво да направя, за да мога да направя следното. Разбира се, тепърва качвам предварително намалените снимки и за тъмбнайл и за големия формат, а след това ще трябва да напиша всяка снимка и всеки тъмбнайл кога и къде да излиза на самия сайт. Само не ми е ясно още защо ги карат да кандидатстват с математика, но сигурно и това ще ми стане ясно в един момент. Чао засега :)

П.п.: Още не ми е ясно обаче защо взимат толкова много пари, но сигурно и това ще го разбера някога ;)

Първия Български Бутон за споделяне

2 коментара:

  1. Най-накрая да признаете бедните програмисти :)

    ОтговорИзтриване
  2. Хахахах, нали знаеш че никога не признаваме другите, докато не застанем на тяхното място :) ами проектантите кой ги оценява?

    ОтговорИзтриване

Ако темата ви интересува и имате какво да кажете по въпроса, моля, не се колебайте! Ще ви бъда много благодарна за оказаното внимание!