понеделник, 23 юни 2008 г.

Не знам защо, но ми хрумна да напиша името на Събито в google. Излязоха няколко неща - една петиция (Съб много ги обичаше тия неща, постоянно намираше някакви каузи, които да подкрепя и все искаше да оправя света...колко се е тръшкала по всякакви подобни въпроси! даже съм сигурна че е подписвала и други петиции, защото на мен лично ми е пращала няколко поне), едни оценки от изпит в СУ, и един списък за практиката им съда тази година, където ги пускаха само ако са предварително записани в списъка:

http://www.bgpetition.com/legal_clinic/view.html
http://www1.parliament.bg/students/new/grafik_9.05.07.htm
http://www.law.uni-sofia.bg/Pages/RG.aspx


Освен това я има в сайта на Fulbright - http://www.fisi-bg.info/?id=1&mid=2006&sid=2, където беше на летен стаж. Чак като го видях списъка с участниците разбрах кой е този Иван Калбуров, който ме намери във facebook чрез нея. Имат и снимки от там: http://www.fisi-bg.info/?id=1&mid=2006&sid=3 (Ламбрев ако не ги види, ще му пратя линк допълнително, въпреки че той сигурно ги има тези снимки) - доколкото си спомням имаха някакъв конкурс за най-добра снимка и ги качваха там, за да може да се гласува. Ето и снимките:

Обаче от AEGEE няма нищо: http://gallery.andreidreamer.com/v/AEGEE+People/sabina/

А това пък й е профила за преводи: http://www.translatorscafe.com/cafe/member76594.htm, както и http://alfeeli.mobi/lichen.php?br=984 (и между другото този gmail изобщо не го знех); http://www.translatorstown.com/portfolio/3917; http://www.translatorstown.com/translatorsdirectory/Bulgarian-English_translators.html;

Не знам как, обаче и CV-то й го има в нета: http://www.bgtranslators.com/files/12081720472.doc, въпреки че годината на раждане е сбъркана.
Най-интересното е, че излизат и контактите й във facebook: http://ja.facebook.com/people/Vencislav_Lyuckanov_Todorov/656845057; http://www.facebook.com/friends/?id=515444052; http://es.facebook.com/people/Ivailo_Yoshkov/1127788252, обаче само някои явно.
Все още си намирам и разни новини за нея, където името й неизменно е сбъркано. Толкова ли е трудно да напишат правилно едно име тия хора? - http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-06-06&article=235234

Първия Български Бутон за споделяне

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ако темата ви интересува и имате какво да кажете по въпроса, моля, не се колебайте! Ще ви бъда много благодарна за оказаното внимание!