неделя, 16 ноември 2008 г.

Адам Форд


Днес Marco Bucci не беше единствения от любимите ми художници, който публикува нещо, което вече е в любими :) Адам Форд има малко по-различен стил и нещата му са доста по-лъснати, но въздействието в никакъв случай не е по-малко. Особено в показаната по-горе илюстрация за готварска книга. Само погледнете това невероятно умиление в погледа на готвачката, отправен към толкова мъничката ягодка в ръката й. И тези начервисани устни, които са се устремили към малката червена точица, и тези нагримирани очи, и най-вече повдигнатите вежди... сцената е по-подходяща за опера, отколкото за публикуване в някой прозаичен webblog! 


Всъщност всичко на Адам Форд заслужава да се види, но ето и един от фаворитите ми - Червената драконска принцеса: (която обаче е правена за четиригодишната му дъщеря и в такъв случай, какво говори за мен фактът, че от всичките му неща, избрах точно това да покажа в собствения си блог?)


Първия Български Бутон за споделяне

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ако темата ви интересува и имате какво да кажете по въпроса, моля, не се колебайте! Ще ви бъда много благодарна за оказаното внимание!