неделя, 16 ноември 2008 г.

Няколко бързи скици или какво значи да имаш талант

От известно време следя блога на Marco Bucci, художник от Торонто, който освен всички други хубави неща, които прави, използва и обедните си почивки да рисува. Последните две "скици" са направо невероятни и затова реших да ви ги покажа. Правени са за около час-час и половина по определена тема, а именно - Феята на зъбчетата и Екзекутор


Има нещо много сецесионно като звучене в тази Фея и това е не само в стойката и буйната коса, но също и в надменното изражение и всичките тия висящи наоколо зъбчета. В същото време Екзекуторът изглежда толкова "малък", сам, ужасно нещастен и прегърбен от невероятен товар, и в същото време като някакво сладко човече (поне за женската част от аудотирията предполагам) и кървавите петна по снега изобщо не развалят това усещане, докато татуировката с прободеното сърце само го прави да изглежда още по-нещастен. Всъщност Марко е много добър портретист, но освен че рисува невероятни герои, прави още по-красиви сцени на среда.


Първия Български Бутон за споделяне

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ако темата ви интересува и имате какво да кажете по въпроса, моля, не се колебайте! Ще ви бъда много благодарна за оказаното внимание!